Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

 

12 kommentarer

 1. Inge H.

  For det første vil jeg bare lige kondolere :-( Og jeg håber at du er ok, trods alt, og får hygget og talt med familie, venner eller hvem du lige kan få snakket ud om det med… for det skal man.
  For det andet, så synes jeg tit jeg ser at en blogger lige vælger at tage et par/ en dag/ en uge hvor vedkommende måske ikke blogger, og de undskylder altid bagefter! Men jeg håber virkelig ikke at der sidder mange som bliver skuffede over jer når I ikke liger blogger i et par dage eller 4. Jeg gør i hvert fald ikke. Så om du er træt, ked af det, eller bare uinspireret så synes jeg bare du skal tage dig den tid du har brug for, og hvis folk virkelig er så utålmodige så må der jer falde et par stykker fra. Men så har du så tilgengæld også en rendyrket flok tålmodige, interesserede og overbærende læsere tilbage!
  Så lad vær med at stress over at trække stikket ud et par dage, det skal du selvfølgelig have lov til – og gøre med god samvittighed! :)

  • fashionmanifest

   Tusind tak for de søde ord, Inge! Det betyder meget <3 (:

 2. Åh søde Simone :( Jeg er ked af det på dine vegne, jeg tuder altid som en stukket gris til begravelser, eller altid er måske meget sagt, jeg har været til 2… Begravelser er bare hårde :(

  Jeg håber, at det gik godt til dit BA-forsvar – trods de triste omstændigheder, tag al den tid du har behov for <3

  • fashionmanifest

   Ja, de er fandme hårde! :(

 3. Det er jeg ked af at høre, men vi som læsere sætter altså ligeså meget pris på noget ægthed.. Ingen mennesker er lutter solskin og godt humør hver dag – og det er sgu helt fint! Der skal være plads til at have dårlige dage, ingen blogging eller hvad man nu har lyst til. Jeg læser i hvert fald med alligevel ;) <3

  • fashionmanifest

   Dejligt med din søde kommentar, Louise. Den sætter jeg pris på (:

 4. Fie

  Det er jeg rigtig ked af at høre, søde Simone! Håber, du trods alt er ok? Ved, hvor hårdt det er, for har selv lige mistet min mor (som jeg fortalte dig om i mailen for et stykke tid siden)…

  Stort knus til dig fra mig i hvert fald <3
  Fie

  • fashionmanifest

   Hej Fie,

   Ja, det kan jeg godt huske. Det gør mig ondt at høre med din mor. Har også tænkt på dig siden, om du nu var ok.
   Jeg har det nogenlunde igen, men det er jo aldrig rart.

   Knus og kram

 5. Caroline

  Det er jeg virkelig ked af at høre! :( Jeg kondolerer!
  Jeg har været så heldig, kun at opleve 2 begravelser i mit liv ind til videre, men jeg græder altid noget så frygteligt. Jeg hader at græde, når det er så voldsomt.
  Men tag dig den tid du har brug for <3
  Du formår i hvert fald stadig at se gudeskøn ud her. <3 :)

  xxCaroline
  http://thefashionfrog.blogspot.com/

  • fashionmanifest

   Hvor er du sød, Caroline<3

 6. Ej det var da virkelig soergerligt at hoere.. Jeg synes slet ikke du skal tvinge dig selv til noget som helst, virkelig, naar du er ked af det er det ok at bloggen ogsaa afspejler det! Det skal ikke ses som noget du presser dig selv til eller noget – jeg bliver i hvert fald haengende selv om der er et par triste input! <3

  http://www.agoodiebag.blogspot.com

  • fashionmanifest

   Tusind tak for den dejlige kommentar, Natalie. Det varmer <3 :)